Запечена тунець по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Любителям рибних страв дуже рекомендую не проходити повз цього рецепта. Я навчу вас готувати запеченого тунця по-італійськи. Нереально смачно і зовсім нескладно. Однозначно варто спробувати!
Страва, яке я покажу, буде готове вже через півгодини після початку. Мінімум зусиль і приголомшливий результат! Тунець виходить дуже ніжним і ароматним. Хочете зробити кулінарну подорож до південної Італії? тоді запам'ятовуйте!
- Стейк тунця - 2 штуки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Панірувальні сухарі - 1 Ст. Ложка
- Помідори - 200 грам (у власному соку)
- Маслини - 60 грам (або оливки)
- Каперсами - 30 грам
- Сіль, перець, базилік - За смаком

1. Складові, які ми будемо використовувати.

2. Вимийте і висушіть стейки тунця. Викладіть у жароміцних форму і полийте олією.

3. Присипте панірувальними сухарями.

4. Подрібніть маслини і базилік.

5. Розімніть помідори виделкою і викладіть на рибку.

6. Присипте все зверху маслинами, каперсами і базиліком. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку.

7. Запікайте хвилин 20 до готовності. Смачного!