Рецепт Запечена тунець по-італійськи фото

Запечена тунець по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти, Тунець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Любителям рибних страв дуже рекомендую не проходити повз цього рецепта. Я навчу вас готувати запеченого тунця по-італійськи. Нереально смачно і зовсім нескладно. Однозначно варто спробувати!

Страва, яке я покажу, буде готове вже через півгодини після початку. Мінімум зусиль і приголомшливий результат! Тунець виходить дуже ніжним і ароматним. Хочете зробити кулінарну подорож до південної Італії? тоді запам'ятовуйте!

  • Стейк тунця - 2 штуки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Панірувальні сухарі - 1 Ст. Ложка
  • Помідори - 200 грам (у власному соку)
  • Маслини - 60 грам (або оливки)
  • Каперсами - 30 грам
  • Сіль, перець, базилік - За смаком
запечена тунець по-італійськи - фото крок 1
1. Складові, які ми будемо використовувати.
запечена тунець по-італійськи - фото крок 2
2. Вимийте і висушіть стейки тунця. Викладіть у жароміцних форму і полийте олією.
запечена тунець по-італійськи - фото крок 3
3. Присипте панірувальними сухарями.
запечена тунець по-італійськи - фото крок 4
4. Подрібніть маслини і базилік.
запечена тунець по-італійськи - фото крок 5
5. Розімніть помідори виделкою і викладіть на рибку.
запечена тунець по-італійськи - фото крок 6
6. Присипте все зверху маслинами, каперсами і базиліком. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку.
запечена тунець по-італійськи - фото крок 7
7. Запікайте хвилин 20 до готовності. Смачного!

Схожі рецепти