Запечена тунець
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є тушка тунця і трохи часу, то прекрасне блюдо вам забезпечено. Єдине, що може вас засмутити - на завтра рибки швидше за все не залишиться. Отже, рецепт запеченого тунця!
Тунець - найвродливіша риба. За смаком він нагадує телятину. І начебто все добре, але багато хто не вміють його запікати - висушити його дріб'язкова справа. Але в рецепті запеченого тунця є маленька хитрість, яка допоможе вам уникнути цієї прикрої неприємності. Нескладний рецепт, зрозумілі фотографії, мінімум інгредієнтів, і ось у вас на столі блюдо від якої неможливо відязикатися!
- Тунець - 1 кілограм
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 100 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка (гірчицю краще брати не дуже гостру.)
- Часник - 5 зубчиків
- Пучок кропу - 1 штука
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком

Рибу помити, почистити, дістати нутрощі, натерти сіллю.

У мисці змішати майонез, гірчицю, сметану. Додати сіль, перець, дрібно порубаний часник. Порізати кріп, додати в соус. Рибу намазати отриманою сумішшю всередині і зовні.

Рясно намазаний рибу необхідно звернути в пергамент.

Рибу загорнуту в пергамент загорнути у фольгу. Це необхідно для того, щоб виключити втрату рідини. Тунецьь буде готуватися у власному соку.

Запікати тунця 45 хвилин, при 180 градусах. Готову рибу можна посипати зеленню. Смачного!