Запіканка «персонал» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
В Європі дуже популярна запіканка "мак-н-чіз", але я пропоную зробити її більш ситної і злегка адаптувати до наших продуктів і смаковим уподобанням. Дивіться, що у мене з цього вийшло!
Рецепт, як приготувати запіканку "макчіз" з куркою, дуже простий і доступний. Тут все ті інгредієнти, які можна знайти в магазині за кутом або в найближчому супермаркеті: курка, макарони і сир. Готується запіканка дуже просто, єдине, доведеться повозитися з приготуванням соусу "бешамель", але якщо ви такі ж любителі "творити" на кухні, як я, то вам це буде тільки в радість. Ось, наприклад, скажу, що раніше соус "бешамель" у мене виходив смачним, але завжди з грудочками, тому доводилося постійно протирати його через сито. Але я так часто стала готувати цей соус, що набила руку, і тепер цей соус можу приготувати навіть із закритими очима і, здається, відчуваю його інтуїтивно. Це я до чого? Та до того, що якщо у вас щось не виходить, не впадайте у відчай з першої спроби!
- Макарони - 400 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Куряча грудка - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 30 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Молоко - 400 мілілітрів
- Мускатний горіх - 1 щіпка (мелений)









