Рецепт Піца «персонал» фото

Піца «персонал»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Овочі, Риба та морепродукти, Цибуля, Тунець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Піца

Піца "персонал" - це не рецепт, а скоріше спосіб приготування піци. Являє собою закриту піцу, а начинка може бути найрізноманітнішою. Мій рецепт називається "тунно е Чіполла" (з тунцем і цибулею).

Піца "персонал" - це не конкретний рецепт, а спосіб приготування закритою піци. Приготувати таким способом можна піцу з самої різною начинкою, але у мене сьогодні дуже цікаве смакове поєднання: вершкового соусу, тунця і червоної цибулі. Приготувати піцу "стафф" не складніше, ніж звичайну піцу, як це зробити, детально розказано в покроковому рецепті.

  • Вода - 200 мілілітрів
  • Борошно - 300 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Дріжджі - 10 грам (розчинні, бистродейтсвующіе)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки(2 ст. Ложки - в тісто, 1 ст. Ложка - для засмажкою, 1 ст. Ложка - для сбризгіванія начинки перед випічкою)
  • Тунець - 1 банку (консервований)
  • Лук червоний - 1 штука
  • Сир - 100 грам
  • Вершки - 150 грам (жирні, сільські)
  • Орегано - 1 Чайна ложка
піца
У теплій воді розчиніть сіль, цукор, влийте 2 ст. Ложки оливкової олії.
піца
Додайте борошно з дріжджами до води, замісіть тісто, можна вимісити руками або міксером, накрийте тісто серветкою, поставте в тепле місце для бродіння на 1-1, 5 годину.
піца
Сир натріть на тертці.
піца
Розділіть тісто на дві нерівні частини.
піца
На тісто нанесіть сирно-вершковий соус, викладіть обсмажену цибулю.
піца
Розкачайте тонко другу частину тесту, викладіть на піцу.
піца
Подавайте піцу "стафф" гарячої.

Схожі рецепти