Заправка для салату з капусти з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви втомилися від банальних овочевих салатів з майонезом, рекомендую спробувати приготувати цю заправку для салату з капусти з морквою. Дуже простий, цікавий і досить смачний варіант.
Ваш салат з цією заправкою заграє абсолютно новими смаками. Дуже важливо тут вибрати гарне масло, адже від цього залежить кінцевий результат. Подавати до столу салат можна відразу або залишити на пару годин в холодильнику.
- Сік лимона - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Капуста - 1/4 штуки
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Складові, які нам знадобляться. Крім них можна додати в салат ще ложечку цукру.

Для початку влийте масло на сковороду і поставте на вогонь. Його потрібно добре розігріти.

Очистіть і подрібніть часник, з'єднайте з соком лимона.

Додайте сіль і перець, перемішайте.

У глибокий салатник наріжте капусту та моркву.

Додайте при бажанні трохи цукру.

Викладіть заправку і перемішайте.

Влийте киплячу олію.

Все як слід перемішайте. Ось така цікава заправка. Салат перед подачею можна доповнити насінням льону або кунжуту. Смачного!