Чапати 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Чапати - традиційний індійський хліб. Готується дуже просто і швидко. Вам знадобиться тільки борошно, сіль і вода. Отже, рецепт чапати - до вашої уваги!
Чапати вам подадуть в будь-якому індійському ресторані. Власне, що і сталося зі мною, після чого я вирішила навчитися готувати чапати для своєї сім'ї. Можете додати прянощів, але справжній чапати робиться прісним, навіть без солі. Тому раджу солити помірно. Смачного! 
- Борошно - 2 склянки
 - Тепла вода - 1 Склянка
 - Сіль - За смаком
 

Змішайте всі інгредієнти і замісити тісто.

Залиште тісто в теплому місці на 40 хвилин. Краще накрити харчовою плівкою або покласти в целофановий пакет.

Потім розділіть тісто на однакові кульки і розкачайте з них коржики.

Коржі обсмажте на сухій сковороді до рум'яної скоринки. Подавайте з будь-яким блюдом або соусом.