Голубці з грибами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Голубці - це смачне і ситне блюдо. А якщо начинку зробити комбінованої, м'ясну і грибну, блюдо вийде чарівним. Таке блюдо прикрасить і святковий стіл.
Кількість порцій: 8
- Капуста білокачанна, вилок - 1 штука
 - Цибуля - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Гриби - 300 грам
 - М'ясний фарш - 500 грам
 - Вершки - 50 грам
 - Овочевий бульйон - 1 Склянка
 - Мед - 2 Ст. Ложки
 - Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
 

1. Приготуємо капустяне листя. Для цього зняти з вилка верхні листки, видалити качан. У каструлі закип'ятити воду, посолити її і опустити туди вилок. Проварити на маленькому вогні хвилини 3-4. Вилок розм'якшиться. Акуратно зняти з нього листя і зрізати потовщення.

2. Для начинки вимити і почистити цибулю і моркву. Гриби добре промити. Цибулю порізати півкільцями. Наріжте моркву соломкою або натріть на крупній тертці. Гриби нарізати дрібними шматочками. Обсмажити овочі на рослинному маслі і додати туди гриби. Коли рідина випарується, посмажити ще трохи. Додати в сковорідку вершки, сіль і перець. При бажанні можна додати рубану зелень.

3. М'ясний фарш посолити, поперчити. Фарш потрібно добре перемішати. Беремо капустяний лист і викладаємо на нього м'ясний фарш. Розмазати його в центрі і зверху покласти грибну начинку.

4. Згорнути голубці конвертиком. Змішати соєвий соус з медом. Змастити кожен голубець цією сумішшю, щоб відбити запах капусти.

5. Голубці скласти в форму для запікання і залити їх наполовину овочевим бульйоном. Випікати до готовності при температурі 200 градусів.