Кабачки смажені з грибами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Легке овочеве блюдо підходить для поста, а також для тих, хто на дієті. Вашій увазі рецепт кабачків смажених з грибами для вечері.
Багато часу для приготування цієї страви не знадобиться. Кабачки і гриби готуються швидко. Для приготування кабачків смажених з грибами можна ще взяти часнику і петрушки - для аромату. До речі, щоб овочі були більш хрусткими і з рум'яною скоринкою - запечіть їх у формі буквально кілька хвилин. Дивимося рецепт.
- Кабачок - 2 штуки
 - Печериці - 7-8 штук
 - Цибуля зелена - 80 грам
 - Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
 - Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 

Почистіть гриби і кабачки. Ріжемо кабачки кільцями, гриби тонко.

Також промийте зелень і подрібніть.

Залийте кабачки і гриби соусом з масла і соєвого соусу і зелені. Залиште на 10 хвилин. Розігрійте пательню, обсмажте спочатку на сильному вогні, помішуючи. Потім зменшіть і смажте хвилин 5-7.

При бажанні, можна викласти кабачки і гриби в форму для випікання. Надішліть в духовку на 15-20 хвилин. Або просто смажте до готовності.
Наші кабачки смажені з грибами готові! Подавати можна з овочами або картоплею. Смачного!
Наші кабачки смажені з грибами готові! Подавати можна з овочами або картоплею. Смачного!