Кабачкова ікра без томатної пасти 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Рецепт приготування кабачкової ікри без томатної пасти простий і дуже вам сподобається. Я замість цього інгредієнта використовую перекручені помідори і майонез. Спробуйте, це оригінально і смачно!
Мені дуже подобається рецепт приготування кабачкової ікри без томатної пасти, і я думаю, вам він теж припаде до смаку. Виходить ніжна і дуже ситна закуска. Обов'язково спробуйте приготувати її вдома! 
- Кабачки - 3 кілограма
 - Морква - 1.5 кілограма
 - Цибуля - 0.5 кілограма
 - Помідори - 200 грам
 - Майонез - 250 грам
 - Сіль - 1 Ст. Ложка
 - Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
 - Цукор - 0.3 склянки
 - Перець горошком - 6 штук
 - Спеції - За смаком
 

Всі овочі перекрутити в м'ясорубці і поставимо гаситися на маленькому вогні дві години.

Далі додамо роздавлені томати і майонез. Перемішаємо, додамо перець і спеції. Тушкуємо ще півгодини.

Стерилізуємо банки, і в перевернутому вигляді зберігаємо півгодини. Потім можна переставити в комору.

Взимку буде дуже смачно!