Капуста з часником 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Капуста з часником - дуже проста і бюджетна, але смачна заготівля. Часник надає капусті дуже незвичайний аромат і присмак - спробуйте, любителі часнику обов'язково оцінять!
Якщо ви плануєте запросити гостей, а готувати складні закуски немає часу, я пропоную вам приготувати смачну мариновану капусту з часником. Готується ця капуста всього 2 дня, а смак вас приємно здивує. Та й виглядає ця маринована капуста дуже естетично. Читайте, як приготувати капусту з часником. Рецепт капусти з часником з фото! 
- Капуста - 2.5 кілограма(1 великий качан капусти)
 - Морква - 200 грам
 - Часник - 10 зубчиків
 - Перець горошком - 1 Ст. Ложка
 - Кмин - 1 Чайна ложка
 - Вода - 3 L
 - Цукор - 2 склянки
 - Сіль - 4 Ст. Ложки
 - Оцтова кислота 70% - 3 Ст. Ложки
 

Капусту очистіть від верхніх листків і видаліть качан, а потім поріжте великими шматками.

Очищену моркву натріть на крупній тертці, очищений часник вичавити. У велику каструлю покладіть шарами капусту, морква, часник, перець і кмин.

У каструлі змішайте цукор, воду і сіль, доведіть до кипіння, а потім додайте оцет. Залийте овочі гарячим маринадом і поставте каструлю під прес. Через 2 дня капусту можна подавати до столу. Смачного!