Котлети з рисом в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей рецепт сподобається тим хто любить економити свій час і фінанси. Котлети з рисом - це не тільки просто, але і дивовижно смачно. Мінімум витрачених зусиль - максимум отриманого задоволення!
Хороший і простий рецепт приготування котлет з рису в духовці. Інгредієнти використовуються самі прості і доступні: фарш свинячо-яловичий, Мал, цибуля ріпчаста, сіль і перец.Сперва відваріть рис, потім змішайте його з фаршем і нарізаною цибулею, додайте спеції. Сформуйте котлетки і запікайте їх у духовці. От і все! До цієї страви добре підійде гарнір з відвареної картоплі або макарони. Вдалого приготування! 
- Фарш - 300 грам (свинячо-яловичий)
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Мал - 1/2 склянки
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

Промийте рис під проточною водою, далі відваріть в підсоленій воді до напівготовності.

Перемішайте рис з фаршем.

Цибулю дрібно наріжте.

Тепер змішайте фарш з цибулею. Приправити сіллю і poperčite.

Сформуйте котлетки з фаршу і викладіть їх на деко змащений маслом.

Котлети запікаємо в духовці до готовності. Температура 200 градусів.

Готово! Смачного!