Квасоля в томаті в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Квасоля в томаті удосталь продається в усіх магазинах, але набагато смачніше і дешевше буде якщо її приготувати вдома. Без консервантів і смакових добавок квасоля набагато корисніше.
Квасоля має просто величезною кількістю мінералів, мікроелементів і вітамінів. Давайте приготуємо її в мультиварці в томатному соусі. Блюдо ситне, в міру гостре, ароматне і смачне. У мене біла квасоля, але за цим рецептом можна приготувати червону і чорну квасолю. Смачно, як в теплом, так і в холодному вигляді. Така квасоля стане самостійною стравою або гарніром.
- Квасоля - 1, 5 склянки (суха, біла)
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Соняшникова олія - 30 мілілітрів
 - Томатна паста - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Цукор - За смаком
 - Часник - 1 зубчик
 

Візьміть інгредієнти для приготування квасолі.

Квасоля добре помийте і залийте холодною водою на ніч.

До ранку квасоля добре набубнявіє. Вона вбере всю воду. Якщо трохи води залишиться, то злийте її. Викладіть набряклу квасолю в чашу мультиварки.

Залийте водою так, щоб вона була на палець вище квасолі. Посоліть квасоля.