Папороть з м'ясом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже оригінальне, гостре і апетитне блюдо хочу вам запропонувати спробувати. Рецепт приготування папороті з м'ясом рекомендую взяти на замітку всім любителям пробувати щось новеньке.
Це доступний і досить простий рецепт приготування папороті з м'ясом, який приготовлений в азіатському стилі. Мінімум необхідних інгредієнтів і часу, проведеного на кухні, а результат просто чудовий. Блюдо корисне, апетитне і незвичайне, так що обов'язково варто спробувати його повторити на своїй кухні.
- Свинина - 300 грам
 - Чилі - 1 штука
 - Фенхель - 1 штука
 - Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
 - Папороть - 500-600 грам (солоний)
 - Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
 - Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
 - Кунжут - 1 щіпка
 

1. Вимийте свинину, наріжте її тонкими смужками (якщо м'ясо буде злегка підморожені, зробити це буде набагато простіше).

2. Розігрійте на сковороді оливкове масло, невеликими порціями обсмажте свинину з двох сторін на сильному вогні. Кожна порція смажиться не більше 3 хвилин. Зніміть м'ясо зі сковороди і відкладіть в сторону.

3. Паралельно вимийте, обсушити і наріжте фенхель і перець чилі. Використовувати в рецепті приготування папороті з м'ясом годі й цілу перчинку, якщо ви не любите надто гостре.

4. Викладіть на сковороду, в якій смажили м'ясо, і обсмажте на середньому вогні.

5. Трохи обсмажити овочі, додайте на сковороду папороть.

6. А хвилин через 5-7 можете викласти туди ж свинину.

7. Влийте кунжутне масло і соєвий соус. Акуратно все перемішайте. Папороть з м'ясом в домашніх умовах більше не вимагає ніяких спецій.

8. Через пару хвилин блюдо вже готове до подачі. Доповнити зверху його можна кунжутним насінням. Дуже яскраво, гостренького і неймовірно смачно виходить.