Паста з tryufelem 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже гарне поєднання: італійська паста і трюфелі - королі грибів. Вишуканість додає спеціальна трюфельна паста і, звичайно ж, вершки. Блюдо прекрасно підійде для романтичної вечері!
Вашій увазі пропоную класичний рецепт приготування пасти з трюфелем. Якщо є можливість, постарайтеся десь роздобути трюфельну пасту, а також (по можливості) tryufelynoe масло. Саме ці інгредієнти надають страві дуже яскравий незабутній смак. Вдалого приготування! 
- Макаронні вироби - 300 грам (тальятеллі)
 - Вершки - 200 мілілітрів
 - Вершкове масло - 50 грам
 - Макаронні вироби tryufelynaya - 2 чайних ложки
 - Трюфелі - За смаком (кілька скибочок)
 - Сіль і перець - За смаком
 

У киплячу підсолену воду кладемо варитися пасту.

У сковороді прогреваем вершки, додаємо до них вершкове масло.

Додаємо трюфельну пасту, солимо за смаком. Перемішуємо.

Макарони відварюємо до стану аль-денте, а потім з'єднуємо з вершковим соусом.

Готову пасту прикрашаємо скибочками трюфелів. Смачного!