Перці в мультиварці, фаршировані киноа 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сезон солодкого перцю поки в розпалі. Ароматні важкі перчики з лакованими боками просто створені для фарширування! Пропоную додати в фарш киноа і цукіні. Це дуже смачно!
Урізноманітніть начинку для перців крупами. Не тільки рис, але і пшоно, гречка, киноа або булгур - вибір великий! А також додайте у фарш трохи овочів - так буде соковитіше. Соусу я роблю побільше і на наступний день поливаю ним відварений рис - виходить смачно.
- Перець солодкий - 7 штук
 - Фарш домашній - 800 грам
 - Лобода - 1, 5 склянки (відвареної крупи)
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Cukini - 100 грам
 - Морква - 1 штука
 - Томати протерті - 300 мілілітрів
 - Паприка мелена - 2 чайних ложки
 - Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
 - Чорний перець - За смаком
 - Лавровий лист - 2 штуки
 - Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
 - Бульйон - 1 Склянка (будь-який - овочевий, м'ясної, курячий)
 

Для начинки змішайте розсипчасте варене киноа і фарш з яловичини і свинини. Додайте тертий цукіні, дрібно рубаний ріпчасту цибулю, паприку і часниковий порошок. Поперчіть, посоліть за смаком і добре вимішайте фарш.

У перців зріжте «кришечки», очистіть від насіння і перегородок. Щільно нафаршируйте начинкою.

Лук наріжте тонший, моркву натріть на крупній тертці. У чаші мультиварки в режимі "жарка" підрум'яньте злегка овочі на маслі.

Додайте протерті томати і тушкуйте хвилини 3-4, помішуючи. Якщо помідори дуже кислі, додайте дрібку цукру.

Викладіть в соус перці, намагаючись поставити їх вертикально. Влийте підсолений бульйон, додайте трохи крупно потовченого чорного перцю і пару лаврових листочків.

Тушіте про годинник. Якщо є режим "мультіповар", виставте температуру в 95 градусів і тушкуйте півтори години - перці вийдуть дуже соковиті.

Подавайте перці з соусом і м'яким хлібом.