Підлива з свинини 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати підливу з свинини для гарніру. Вийде дуже смачно, ароматно і ситно, не сумнівайтеся!
Підлива виходить дуже соковитою і ароматною. За бажанням можна також додати томатний соус і зелень. З картопляним пюре, макаронами, гречаної кашой… Дуже смачно! 
- Свинина - 500 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Борошно - 3 Ст. Ложки
 - Вода - 2 склянки
 - Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
 - Сіль, перець - За смаком
 
1
М'ясо промийте і наріжте невеликими шматочками.
2
Овочі очистіть і промийте. Лук наріжте дрібними кубиками, а моркву натріть на крупній тертці.
3
У чашу мультиварки необхідно налити рослинне масло і додати туди нарізане м'ясо, цибулю і моркву. Мультиварку накриваємо кришкою і в режимі "жарка" обсмажуємо м'ясо з овочами протягом 20 хвилин. Нагадаємо, що м'ясо необхідно періодично перемішувати лопаткою.
4
Поки м'ясо обсмажується, можна розвести борошно з водою. Робимо це так, щоб позбутися від грудочок. Через 20 хвилин додаємо борошно з водою в мультиварку, туди ж додаємо сіль і спеції, ретельно перемішуємо.
5
Кришку мультиварки необхідно закрити і активувати режим "гасіння" . На приготування піде 40 хвилин. Через 40 хвилин м'ясо необхідно перевірити і в разі потреби протушкувати ще 20 хвилин.
Підлива з свинини в мультиварці готова, смачного!
Підлива з свинини в мультиварці готова, смачного!