Пиріжки з картоплею і салом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Картопляні пиріжки дуже легко готуються, і в цьому їх безсумнівна перевага. В якості начинки я використовую сало, грибочки і цибулю. Виходить дуже смачно і ситно. Спробуйте, не пошкодуєте!
Це один з моїх рецептів картопляних пиріжків. Фішка в начинці з смаженого з цибулею і грибами сала. Блюдо подається до столу зі свіжими або маринованими овочами. Також не зайвими буде полити пиріжки сметаною. Тепер ви знаєте, як приготувати пиріжки з картоплею і салом. Хай щастить! 
- Картопля - 1 кілограм
 - Сало копчене - 100 грам
 - Гриби солоні - 100 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Часник - 1 зубчик
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Сухарі паніровочні - За смаком
 - Сіль і перець - За смаком
 - Масло рослинне - За смаком
 

Очищену картоплю відваріть до готовності в киплячій підсоленій воді. Злийте воду з картоплі, додайте трохи вершкового масла, подрібнену зелень і часник.

За допомогою толкушки перетворюємо картопля в пюре.

Дрібно нарізаємо очищений ріпчасту цибулю, сало та гриби.

Обсмажуємо на рослинному маслі гриби з цибулею і салом. Потім перекладаємо все в картопляне пюре. Солимо, перчим, засипаємо борошно і перемішуємо.

Формуємо пиріжки, обвалюють їх в панірувальних сухарях.

Залишається обсмажити пиріжки до красивого золотистого кольору на рослинній олії. Смачного!