Салат з квасолі з часником 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Елементарний у виконанні, але дуже різноманітний у використанні рецепт приготування салату з квасолі з часником. Підходить для пісного і вегетаріанського харчування.
З ситного і поживного салату це блюдо з легкістю трансформується в гарнір, прекрасно поєднується практично з будь-якими м'ясними стравами (особливо смачно - з піджарки і підливою! ). Додайте в цей салат трохи подрібнених помідорів і волоських горіхів, посипте зверху зернами граната - салат з повсякденного перетвориться в святковий. Ну, а змішавши його з відвареною картоплею і грибами ви отримаєте повноцінне самостійне блюдо з білками, вуглеводами та іншими поживними речовинами в потрібному обсязі.
Взагалі-то, в тому, щоб приготувати салат з квасолі з часником, немає нічого складного, але я про всяк випадок прикріплюю покрокові фото - удачі і нових кулінарних звершень! 
- Квасоля біла - 1, 5 склянки (або 2 банки консервованої)
 - Часник - 3-4 зубчиків
 - Перець чилі - 0, 5-1 штуки (опціонально)
 - Цибуля зелена - За смаком
 - Петрушка - За смаком
 - Braai - За смаком (опціонально)
 - Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
 - Лимон - 0, 5 штуки
 - Сіль - За смаком
 - Перець духмяний мелений - За смаком
 






