Сегединський гуляш 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сегед - місто на півдні Угорщини. Саме звідти стався дивний гуляш, простим рецептом якого я і хочу з вами поділитися. Приготуємо його на основі свинини і овочів. На жарку і гасіння витратимо годину.
Як приготувати сегединський гуляш? 
1. Свинину промийте і наріжте кубиками. Виріжте прожилки.
2. Цибуля почистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. У товстостінній каструлі нагрійте масло на середньому вогні. Якщо хочете, можна використовувати жир.
4. Обсмажте в каструлі нарізану цибулю до м'якості, постійно помішуючи.
5. До цибулі додайте угорську червону мелену паприку, перемішайте і додайте пару ложок кип'яченої води.
6. Через кілька хвилин або як тільки вода випарується, викладіть в каструлю кубики м'яса, приправити сіллю. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте м'ясо протягом 10 хвилин.
7. В цей час помийте і почистіть болгарський перець, наріжте кубиками або смужками.
8. Chesnok чистий і narubite.
9. Додайте в каструлю болгарський перець, часник, кмин, томатне пюре, трохи води. Перемішайте і тушкуйте 20 хвилин.
10. По закінченню зазначеного часу додайте капусту, перемішайте і тушкуйте ще півгодини.
11. Під кінець приготування сметану змішайте з борошном і додайте в гуляш.
12. Тушіте гулянки, вже не закриваючи кришкою, ще хвилин 10.
Сегединський гуляш готовий! 
Прикрасьте свіжою рубаною зеленню і подавайте.
Смачного! 
- Свинина - 600-650 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Болгарський перець - 2-3 штук
 - Часник - 2 зубчики
 - Квашена капуста - 450-500 грам
 - Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
 - Паприка - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Кмин - 1 Чайна ложка
 - Томатне пюре - 3 Ст. Ложки
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Крем - 4 Ст. Ложки
 
1. Свинину промийте і наріжте кубиками. Виріжте прожилки.
2. Цибуля почистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. У товстостінній каструлі нагрійте масло на середньому вогні. Якщо хочете, можна використовувати жир.
4. Обсмажте в каструлі нарізану цибулю до м'якості, постійно помішуючи.
5. До цибулі додайте угорську червону мелену паприку, перемішайте і додайте пару ложок кип'яченої води.
6. Через кілька хвилин або як тільки вода випарується, викладіть в каструлю кубики м'яса, приправити сіллю. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте м'ясо протягом 10 хвилин.
7. В цей час помийте і почистіть болгарський перець, наріжте кубиками або смужками.
8. Chesnok чистий і narubite.
9. Додайте в каструлю болгарський перець, часник, кмин, томатне пюре, трохи води. Перемішайте і тушкуйте 20 хвилин.
10. По закінченню зазначеного часу додайте капусту, перемішайте і тушкуйте ще півгодини.
11. Під кінець приготування сметану змішайте з борошном і додайте в гуляш.
12. Тушіте гулянки, вже не закриваючи кришкою, ще хвилин 10.
Сегединський гуляш готовий!
Прикрасьте свіжою рубаною зеленню і подавайте.
Смачного!