Суп з овочів для схуднення 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сьогодні всі знають, щоб худнути - потрібно їсти. Але є потрібно правильну їжу. Хочу розповісти, як приготувати суп з овочів для схуднення. Цей суп потрібно готувати невеликими порціями і відразу ж є.
У технології приготування супу з овочів для схуднення використовується метод обсмаження овочів на оливковій олії і багатий склад спецій. Це надає смак супу і зберігає корисні властивості овочів. Тоді якщо суп з овочів для схуднення довго виварювати, то втрачається частина корисних речовин. Картопля в рецепті не зіпсує загальної картини, тим більше ви можете вимочити його у воді, щоб прибрати зайвий крохмаль. Не забудьте додати в готовий суп подрібнену зелень, а ось сіль можна не додавати зовсім. Успіхів і приємного апетиту! 
- Селера - 1 штука (головка)
 - Морква - 1 штука
 - Цибуля - 1 штука
 - Картопля - 1 штука
 - Імбир - 30 грам
 - Капуста - 100 грам (невелика)
 - Зелень - 12 штук (пучок)
 - Вода - 1, 5 L
 - Сіль, перець - За смаком
 - Масло оливкове - 1-2 Ст. Ложок
 

Капусту порізати соломкою.

Готуємо суміш прянощів: лавровий лист, мускатний горіх, IRU, суміш перців, каррі.

Овочі помити і почистити.

Овочі дрібно порізати.

У каструлі вок обсмажте овочі до напівготовності, додаючи по черзі: капуста, селера, морква, картопля, цибуля, спеції. Долийте окріп і варіть кілька хвилин до готовності.

Дайте супу настоятися п'ять хвилин. Смачного!