Суп з сочевиці смачний 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже яскравий, сонячний, смачний і оригінальний вегетаріанський супчик для всієї родини. Можна використовувати сочевицю будь-якого кольору, але краще червону. Розповім, як приготувати суп з сочевиці смачний.
Суп можна приготувати в мультиварці або в звичайній каструлі. Сочевицю попередньо не потрібно замочувати, тільки промийте її. Гостроту і смак можна регулювати спеціями. Рапсове масло можна замінити соняшниковим. Подавайте суп відразу після приготування.
- Червона сочевиця - 450 грам
 - Морква - 2 штуки
 - Рапсове масло - 2 Ст. Ложки
 - Часник - 4 зубчики
 - Цибулина - 1 штука
 - Кмин - 2 чайних ложки
 - Насіння koriandra - 2 чайних ложки
 - Каррі - 2 чайних ложки
 - Помідор - 1 штука
 - Вода - 1, 8 L
 - Сіль, чорний мелений перець - За смаком
 - Каєнський перець - 1 щіпка
 - Вапно - 0, 5 штуки
 - Braai - За смаком
 - Йогурт - За смаком
 

1. Очистіть і наріжте невеликими кубиками моркву і цибулину, очистіть і подрібніть часник. У каструлю налийте рапсове масло, розігрійте його і додайте підготовлені овочі, а також сіль, насіння кмину, koriandra і КАРРИ. Готуйте кілька хвилин.

2. Промийте сочевицю і викладіть в каструлю, потім влийте воду, доведіть суміш до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть 10 хвилин.

3. Вимийте помідори і наріжте його невеликими шматочками, додайте в каструлю до решти інгредієнтів. Після закипання варіть все близько півгодини.

4. За смаком додайте сіль, варіть ще 15-20 хвилин до готовності сочевиці.

5. Готовий суп перелийте в чашу блендера (або скористайтеся занурювальним) подрібніть до стану пюре, додайте сік половинки лайма, чорний мелений перець.

6. Вилийте суп в тарілку, прикрасьте густим йогуртом і гілочкою кінзи, подавайте відразу після приготування.