Тісто для піцци «п'ятихвилинка» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Не любите довго возитися з тестом: замішувати, а потім чекати, поки воно підійде? Тоді вам просто необхідно взяти на замітку цей рецепт. Мінімум клопоту і часу, а результат - приголомшливий.
Це тісто не потрібно довго вимішувати руками, досить просто перемішати ложкою і розкачати. Не потрібно чекати, поки воно підійде, приступати до випічки коржа можна відразу ж. Ось таку класну ідею, як приготувати тісто для піци "п'ятихвилинку", я однозначно рекомендую на замітку. Запам'ятовуйте! 
- Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
 - Мед - 1 Чайна ложка
 - Цукор - 1/2 чайних ложки
 - Вода - 1 Склянка (тепла)
 - Борошно - 3 склянки (приблизно)
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Оливкова олія - 4 чайних ложки
 

2. Додайте мед, трішки цукру і влийте теплу воду.
