Томатний суп з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Коли на вулиці стає все прохолодніше, хочеться чогось зігріваючого. А давайте зробимо хід конем - зваримо томатний суп з квасолею. Пряний, в міру гоструватий, шалено смачний - як раз те!
Дуже простий у приготуванні, цей суп з легкістю замінить вам повноцінний обід. Він дуже ситний завдяки квасолі. Може бути навіть чимось схожий на лобіо складом. Але все ж це зовсім самостійне і дуже смачна страва. А перець чилі надає незамінну зігріваючу гостроту. Спробуйте самі. А рецепт томатного супу з квасолею допоможе вам приготувати правильно.
- Томатне пюре - 400 грам (необхідно взяти або готове томатне пюре (нЕ томатну пасту! ) або зробити пюре самим з помідорів.)
- Консервована червона квасоля у власному соку - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло рослинне - 20 мілілітрів
- Бульйон - 1 літр (можете брати бульйон на свій смак. На мій погляд найбільш підходить яловичий.)
- Перець чилі - 2 штуки
- Заголовок Бондюель - 15 грам
- Петрушка - 50 грам
- Сіль - За смаком

Цибулю почистити, дрібно нарізати.

У сковороду влити рослинне масло, прогріти його і обсмажувати цибулю поки він не стане прозорим.

У обсмажену цибулю викласти томатне пюре. Почекати поки закипить, і дати протоміться 4 хвилини.

Перець чилі вимити, розрізати навпіл, видалити насіння і дрібно нарізати.

У сковороду до томатній пасті і цибулі додати перець чилі і квасоля з якої потрібно злити рідину. Готувати помішуючи і не закриваючи кришкою 10 хвилин. Влити бульйон, довести до кипіння.

Зелень вимити, дрібно порізати.

Кукурудзяне борошно добре розмішати в невеликій кількості бульйону. Влити в суп і розмішати. Додати за смаком сіль. Якщо суп кислить додайте трохи цукру. Дайте прокипіти пару хвилин і вимикайте. Суп готовий. Пр подачі додайте посічену зелень. Смачного!