Тушкована яловичина з локшиною 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сьогодні у мене на обід дуже смачне і ситне блюдо - тушкована яловичина з локшиною, крім яловичини і локшини з твердих сортів пшениці, там багато овочів. За бажанням можна додати томатну пасту, але мені здалося, що вона буде зайвою. Дивіться рецепт!
Отже, розповідаю, як приготувати тушковану яловичину з локшиною. Насамперед визначтеся з м'ясом, ідеальним варіантом буде вирізка або задня частина, чисте м'ясо без жив. Другий момент - це вибір локшини, я віддаю перевагу виробам з твердих сортів пшениці. Така локшина не злипалися, разваривается і приємна на смак. Для багатокомпонентних страв вона просто ідеальна. Крім мого набору овочів: картопля, цибулю і моркву, можна додати томати або солодкий перець. І останнє, кількість рідини. Тут все залежить від ваших уподобань, я води наливаю мало, а потім у міру потреби додаю. Але врахуйте, перед закладкою локшини, бульйон повинен бути, щоб локшина зварилася.
- Яловичина - 500 грам (вирізка або задня частина)
 - Локшина - 120 грам
 - Картопля - 6 штук
 - Морква - 2 штуки
 - Цибуля - 1 штука
 - Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 - Сіль, перець - За смаком
 - Лавровий лист - 2 штуки
 - Перець горошком - 2-3 штук
 - Перець духмяний - 2 штуки
 - Зелень - За смаком
 






