Кокосовий кекс «казка»
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям ароматного і неймовірно смачного кокосового горіха хочу запропонувати дуже цікавий і нескладний варіант, як приготувати кокосовий кекс "казка" . Від нього просто неможливо відірватися!
Перед вами відмінний варіант домашньої випічки з додаванням натурального свіжого кокоса. Якщо горіха під рукою не виявилося, то можете використовувати також кокосову стружку. Манна крупа (замість борошна) надає кексу оригінальну консистенцію. Для дітей і дорослих до чаю краще просто не придумаєш: швидко, просто і приголомшливо смачно.
- Кокосовий - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Манна крупа - 100 грам
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка

1. Ось такий набір інгредієнтів вам потрібно.

2. Насамперед включіть її, її потрібно розігріти до 180 градусів. Яйця акуратно розділіть на білки і жовтки.

3. Жовтки з'єднайте з цукром і ретельно збийте вінчиком або міксером.

4. Обережно розколіть кокос. Слейте молоко, а м'якоть натріть на дрібній тертці.

5. Додайте до жовтків молоко і м'якоть кокоса, перемішайте і всипте манку.

6. До щільних піків збийте білки, акуратно додайте їх в тісто. Лопаткою перемішайте, щоб тісто залишалося повітряним.

7. Жароміцних форму змастіть вершковим маслом, викладіть тісто. Це може бути один великий кекс або 2-3 поменше, наприклад. Випікайте близько півгодини до рум'яності.