Ковбойський пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ділюся з вами рецептиком з американської кухні ситного пирога з ніжною начинкою з сиру, яєць і хрусткого бекону. Обов'язково спробуйте цей пиріг!
Ковбойський пиріг є частим «гостем» у багатьох кафетеріях. Свою популярність пиріг отримав в Північній Америці. За складом він нагадує традиційний пиріг пастуха. Сам пиріг виходить на рідкість смачним і соковитим.
- Пісочне тісто - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Бекон - 8 скибочок
- Яйце - 8 штук
- Вершки - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком

1. На середньому вогні в сковороді на вершковому маслі обсмажте нарізаний півкільцями цибулю до золотистого.

2. Обсмажте бекон, наріжте його досить великими шматочками.

3. Сформуйте тісто у формі для пирога у вигляді коржа. Розігрійте в цей час духовку до 200 градусів.

4. В окремій ємності збийте яйця і вершки, приправте суміш сіллю і перцем за смаком. Додайте цибулю, бекон і тертий сир.

5. Залийте пиріг начинкою, поставте в духовку випікатися на 15-20 хвилин.

6. Як тільки пиріг придбає золотистий колір, перевірте його на готовність. Коли пиріг буде готовий, остудіть його і подавайте до столу, нарізавши на порційні шматочки.