Листковий салат з тунцем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Простий рецепт листкового салату з тунцем перед вами. Сподіваюся, вам сподобається це блюдо, адже легкий салатик виглядає дуже красиво. Він прикрасить будь-який святковий стіл і зарядить вітамінами!
Приготувати салат з тунцем досить просто, інгредієнти доступні, а смак виходить чудовий. Підійде таке блюдо як для повсякденного столу, так і для святкового. Подавати салат можна порційно, використовуючи спеціальне кулінарне кільце або креманки, а можна в загальному салатник. Беріть рецепт на замітку! 
- Тунець - 250 грам (консервований)
 - Печериці - 200 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Яйце - 4 штуки
 - Сир - 120 грам
 - Майонез - 4 Ст. Ложки
 - Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 

Підготуйте всі інгредієнти. Яйця попередньо зваріть до готовності і охолодіть.

Печериці наріжте кубиками і обсмажте до випаровування рідини.

Цибуля наріжте кубиками, моркву натріть на тертці. Обсмажте овочі до повної готовності.

З тунця злийте всю рідину і розімніть консерви виделкою.

Салат викладайте шарами. Кожен шар змащуйте майонезом і підсолюйте за смаком. Перший шаром викладіть обсмажені гриби.

На печериці рівномірно викладіть розім'яті консерви.

Далі викладіть обсмажені овочі.

Яйця натріть на крупній тертці і викладіть наступним шаром.

Зверху посипте салат тертим сиром. Листковий салат з тунцем готовий.

Смачного!