Салат з тунцем листковий 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Я хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати салат з тунцем листковий. Яскравий, апетитний, легкий і неймовірно смачний! Як швидкий перекус або на святковий стіл - саме те, що потрібно!
Це дуже цікавий рецепт, в якому консервований тунець приголомшливо поєднується з овочами. Якщо у вас немає часу запікати солодкий перець, використовуйте його в свіжому вигляді. Що стосується кукурудзи, то ви можете зрізати зерна з варених качанів або взяти консервовану, наприклад. Легка заправка - відмінна ідея для такого блюда. Але ви завжди можете спробувати використовувати майонез.
- Шпинат - 1 пучок (або будь-які листя салату)
 - Кукурудза - 200 грам
 - Солодкий перець - 1 штука (запечений або свіжий)
 - Помідор - 200 грам
 - Цибулина червона - 1/2 штуки
 - Тунець консервований - 2 штуки (баночки)
 - Авокадо - 1 штука
 - Оливкова олія - 50 мілілітрів
 - Сік лимона - 50 мілілітрів
 - Цукор - 1 Чайна ложка
 - Часник - 1 зубчик
 - Сіль і перець - За смаком
 

1. Дуже класно такий салатик подавати в прозорих склянках. На дно викладіть подрібнений шпинат.

2. Додайте зерна кукурудзи.

3. Наступним шаром буде подрібнений помідор, а потім - солодкий перець.

4. З тунця злийте зайву рідину. Додайте нарізану цибулю і перемішайте акуратно. Викладіть наступним шаром.

5. Зверху додайте скибочки авокадо. Сік лимона, оливкова олія, цукор і пропущений через прес часник з'єднайте, перемішайте і полийте заправкою салат. Смачного!