М'ясний пиріг на кефірі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Поділюся з вами рецептом приготування м'ясного пирога на кефірі. Ситний, ароматний… ну хіба можна не закохатися в таку смачну альтернативу звичному обіду або вечері? Спробуйте, смачно дуже!
Розповім, як приготувати м'ясний пиріг на кефірі, смачний і ніжний, ситний і ароматний. Запевняю, вам сподобається! Кого б я не пригостила цим пирогом, всі були задоволені: та діти, і дорослі, і справжні витончені гурмани, і прості любителі поїсти. Впевнена, вас він теж не розчарує! 
- Борошно - 400 грам
 - Кефір - 200 грам
 - Свинина - 400 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Зелень - 3 Ст. Ложки
 - Цибуля - 2 штуки
 - Вершки - 3 Ст. Ложки
 - Сода - 0.5 чайних ложки
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Кунжут - 2 Ст. Ложки
 - Спеції - За смаком
 

1. Для тесту віночком збиваємо кефір і соду. Повинні піти бульбашки. Після цього додамо яйце, трохи солі і борошно. Перемішаємо ретельно.

2. Тісто поки помістимо в морозилку. Тим часом зробимо начинку. За допомогою комбайна подрібнити м'ясо, цибуля, зелень, додамо також трохи спецій і вершки. Перемішаємо.

3. Тепер дістанемо тісто, розкачати. Викладемо на нього начинку і заліпимо краю до центру.

4. Має вийти подобу великого пельмені. Розкачати його, потикати ножем і зробимо по центру отвір для виходу пари.

5. Готову корж змажемо маслом і посиплемо кунжутом. Запікаємо 40 хвилин при 185 градусах в духовці. Готово!