Рецепт М'ясо з грибами в мультиварці фото

М'ясо з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Гриби
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Думаєте над тим, щоб смачненьке приготувати на обід або вечерю? Тоді пропоную вашій увазі відмінний варіант - м'ясо з грибами в мультиварці.

Приготувати м'ясо з грибами в мультиварці надзвичайно просто, адже основним процесом буде зайнята техніка.

  • М'ясо - 700 грам
  • Гриби - 500 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
м'ясо з грибами в мультиварці - фото крок 1
1. Рецепт приготування м'яса з грибами в мультиварці слід почати з підготовки м'яса. В даному випадку використовується свинина, але таким же способом можна готувати і будь-яке інше м'ясо. Свинячу лопатку вимити, просушити і нарізати порційними шматочками. Надіслати в чашу мультиварки і включити режим Жарка (або Випічка) з 15-20 хвилин (в залежності від розміру шматочків). При бажанні можна додати трохи рослинного масла, однак щоб страва була менш жирним, можна замінити його декількома ложками води.
м'ясо з грибами в мультиварці - фото крок 2
2. Тим часом можна зайнятися грибами. В даному рецепті використовуються печериці, проте це можуть і інші гриби (як свіжі, так і заморожені). Гриби вимити, просушити і нарізати часточками.
м'ясо з грибами в мультиварці - фото крок 3
3. Свинина повинна бути з легкої скоринкою і пустити сік. У процесі смаження можна 1-2 рази перемішати м'ясо.
м'ясо з грибами в мультиварці - фото крок 4
4. Саме час додати в чашу мультиварки гриби. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні також можна додати улюблені спеції, сушені трави, часник або помідори. Якщо рідини в чаші замало, можна додати трохи води або бульйону. Продовжувати готувати на режимі Жарка ще близько 10 хвилин.
м'ясо з грибами в мультиварці - фото крок 5
5. Коли гриби трохи обсмажити, можна включати режим Гасіння. Готується м'ясо з грибами в мультиварці в домашніх умовах десь 45-60 хвилин, в залежності від розміру і виду м'яса. Після закінчення процесу блюдо можна подавати з улюбленим гарніром.

Схожі рецепти