Мариновані гливи в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу вам розповісти, як зробити мариновані гливи в мультиварці, незвично, зате просто, швидко і, як то кажуть, напевно! Адже скільки б раз я так не готувала - виходило неймовірно смачно!
Такий простий рецепт маринованих глив в мультиварці точно припаде до душі всім власникам такого дивовижного пристосування, як мультиварка. Ви тільки ознайомтеся, як приготувати мариновані гливи в мультиварці і побачите, як же це спрощує справу! 
- Гливи - 1 кілограм
 - Сіль - 2 Ст. Ложки
 - Оцет - 5 Ст. Ложок
 - Лавровий лист - 2 штуки
 - Перець горошком - 6 штук
 - Гвоздика - 6 штук
 

1. Гриби перебираємо і чистимо від сміття.

2. Заливаємо водою і залишимо постояти 20 хвилин.

3. Потім виймаємо, перекладаємо в мультиварку, додамо всі спеції і сіль, додамо 2-3 чаші мультиварки води, в режимі "гасіння" виставляємо 40 хвилин.

4. За п'ять хвилин до кінця готування гриби дістаємо, подрібнюємо і поміщаємо назад. Додамо оцет, якщо потрібно, знімемо піну з киплячого маринаду.

5. Закочує в стерильні банки так, щоб розсіл повністю покривав гриби. Укутати ковдрою до повного охолодження.