Паста з вешенками і куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хто ще не знає, як приготувати пасту з вешенками і куркою, я вам розповім! Виходить дуже смачне і ситне блюдо - курка дає смак, а гриби - чудовий аромат. Апетитно і дуже смачно буде!
Хочу розповісти, як приготувати пасту з вешенками і куркою в домашніх умовах. Виходить дуже цікаве блдо - і смачне, і ситне, і неймовірно ароматне, але при цьому не містить в собі нічого надто вже екзотичних компонентів. Все до банального просто - зате який результат! Обов'язково таку пасту спробуйте зробити в домашніх умовах! 
- Курка - 400 грам
 - Вино біле сухе - 200 грам
 - Макарони - 200 грам
 - Сир твердий - 150 грам
 - Гливи - 150 грам
 - Вершки - 2 Ст. Ложки
 - Часник - 2 зубчики
 - Цибуля - 2 штуки
 - Спеції - За смаком
 

1. На рослинному маслі обсмажити спочатку цибулю і часник, потім додамо гливи і курку, порізані шматочками, і теж обсмажити.

2. Додамо далі макарони, і обсмажити. Щоб стали трохи золотитися. Потім заливаємо вином, додамо воду так, щоб вона трохи покривала макарони, і тушкуємо під кришкою до готовності останніх.

3. Додамо потім вершки і спеції, а також тертий сир. Готуємо тепер, постійно помішуючи, поки сир не розплавиться і не розподілиться рівномірно по всім макаронів.

4. І ось таку смакоту в результаті отримуємо! смачного!