Печиво-кукис 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пропоную вам подивитися, як приготувати печиво-кукис (англ. Печиво). Це буде новий для багатьох з вас рецепт печенек з фісташками. Горіхи потрібно буде подрібнити блендером.
Зберігати заготовки для цього печива можна в морозильній камері аж до 3 місяців. У цьому випадку перед випічкою їх потрібно розморозити в холодильнику, але не діставайте заготовки їх холоду завчасно, інакше тісто буде зіпсовано.
Зберігайте готові печеньки до чотирьох днів в зачиненій контейнері.
- Fistashki - 90 грам
 - Борошно - 280 грам
 - Цукрова пудра - 85 грам
 - Сіль - 0, 25 чайних ложки
 - Вершкове масло - 200 грам
 - Жовтки яєчні - 1 штука
 - Ванільний екстракт - За смаком
 

Насамперед подрібніть горішки в крейді крихту, видаліть з блендера.

Просійте борошно, з'єднайте з сіллю, просіяного пудрою, маслом, ваніллю, збийте буквально пару секунд.

Перекладіть тісто на стіл і швидко вимісити руками.

Розділити тісто 4 тонкі ковбаски і кожну обваляйте в горіховій крихті. Залиште заготовки в холодильнику мінімум на годину.

Духовку розігрійте до 180 градусів, ковбаски поріжте кружечками і викладіть на деко, запікайте хвилин 12-15, щоб печеньки злегка стали золотитися.