Phala грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
У вас залишилася буряк? Відваріть її і приготуйте незвичайне блюдо. Вам повинно сподобатися. Особливо доведеться це блюдо для фуршету або для пікніка. Розповідаю, як приготувати пхали по-грузинськи.
Пхали - це не конкретне блюдо, а ціла група блюд грузинської кухні, яка відрізняється різноманітністю варіантів використовуваних інгредієнтів. Це якась закуска, яка готується з основи, змішуємо з заправкою.
- Відварений буряк - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Волоський горіх - 1 Склянка
- Петрушка, Braai, Зелена цибуля, кріп - 1 пучок
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль, спеції - За смаком

Для приготування пхали по-грузинськи візьміть ядра волоського горіха. Уважно переглянете кожне зернятко на предмет наявності перетинок. Все зайве видаліть. Нам потрібні Ідеальна ядра волоського горіха без примісей. Помістіть ядра в блендер.

У блендер додайте кінзу, петрушку, зелена цибуля і часник. Все добре збийте на високій швидкості.

У нас вийде ось така зелена кашка з горіха і зелені.

Відварну очищену буряк наріжте на середнього розміру шматочки і помістіть в блендер. Збийте все ще раз.

Додайте винний оцет, сіль, трохи меленого перцю. Все як слід перемішайте.

З отриманої бурякової маси сформуйте овали або кульки (на свій розсуд).

Подайте пхали по-грузинськи з буряка і горіхів до столу. Смачна закуска в грузинському стилі готова. Це дуже смачно!