Рецепт Phala грузинськи фото

Phala грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Буряк, Овочі
Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет

У вас залишилася буряк? Відваріть її і приготуйте незвичайне блюдо. Вам повинно сподобатися. Особливо доведеться це блюдо для фуршету або для пікніка. Розповідаю, як приготувати пхали по-грузинськи.

Пхали - це не конкретне блюдо, а ціла група блюд грузинської кухні, яка відрізняється різноманітністю варіантів використовуваних інгредієнтів. Це якась закуска, яка готується з основи, змішуємо з заправкою.

  • Відварений буряк - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Волоський горіх - 1 Склянка
  • Петрушка, Braai, Зелена цибуля, кріп - 1 пучок
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, спеції - За смаком
Phala грузинськи - фото крок 1
Для приготування пхали по-грузинськи візьміть ядра волоського горіха. Уважно переглянете кожне зернятко на предмет наявності перетинок. Все зайве видаліть. Нам потрібні Ідеальна ядра волоського горіха без примісей. Помістіть ядра в блендер.
Phala грузинськи - фото крок 2
У блендер додайте кінзу, петрушку, зелена цибуля і часник. Все добре збийте на високій швидкості.
Phala грузинськи - фото крок 3
У нас вийде ось така зелена кашка з горіха і зелені.
Phala грузинськи - фото крок 4
Відварну очищену буряк наріжте на середнього розміру шматочки і помістіть в блендер. Збийте все ще раз.
Phala грузинськи - фото крок 5
Додайте винний оцет, сіль, трохи меленого перцю. Все як слід перемішайте.
Phala грузинськи - фото крок 6
З отриманої бурякової маси сформуйте овали або кульки (на свій розсуд).
Phala грузинськи - фото крок 7
Подайте пхали по-грузинськи з буряка і горіхів до столу. Смачна закуска в грузинському стилі готова. Це дуже смачно!

Схожі рецепти