Піца-пиріг 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Основа піци, яка приготовлена з рідкого тесту, виходить тонкої і ніжної. Начинка може бути будь-яка. Я пропоную приготувати піцу-пиріг з ковбасою, грибами, помідорами і сиром.
Заливні пироги з цього тесту я роблю вже дуже давно. Особливо популярний у нас такий варіант як "піца" . Рецепт дуже простий і не вимагає особливих кулінарних навичок. Смачно як в теплом, так і в охолодженому вигляді. Простіше піци не буває, беріть на замітку! 
- Молоко - 0, 5 склянки
 - Яйце - 1 штука
 - Сода - 1/3 чайних ложки
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Борошно - 100 грам
 - Варена ковбаса - 100 грам
 - Печериці - 2-3 штук
 - Помідор - 1-2 штук
 - Сир - 100 грам
 - Орегано - 0, 5 чайних ложки
 - Майонез - За смаком
 - Кетчуп - За смаком
 

Підготуйте всі інгредієнти.

У глибокій мисці збийте яйце з сіллю.

Додайте молоко.

Насипте борошно і соду.

Перемішайте все до однорідного стану.

Форму змастіть маслом. Дно і боки обсипте борошном або манкою і вилийте тісто. Посипте тісто орегано або італійськими травами.

Зверху розкладіть нарізану кубиками ковбасу.

Потім розкладіть нарізані печериці.

Зверху покладіть нарізані тонко помідори.

Зробіть зверху сітку з майонезу і кетчупу і посипте все тертим сиром. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 30-35 хвилин.

Піца-пиріг готова.

Смачного!