Піца з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Любителі італійської кухні, в якості різноманітності хочу запропонувати вам дуже цікавий варіант, як приготувати піцу з м'ясом. Ситна, нескладна і домашня, вона неймовірно смачна!
В даному рецепті разом традиційної ковбаси або курки використовується свіже м'ясо. Тут є кілька варіантів: ви можете або дрібно нарізати його або пропустити через м'ясорубку. Сама по собі начинка дуже проста, тільки соус і сир. При бажанні доповнюйте її овочами, зеленню або іншими інгредієнтами за смаком.
- Борошно - 2 склянки
- Дріжджі - 2 чайних ложки
- Вода - 3/4 склянки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Соус томатний - 150 мілілітрів
- М'ясо - 200 грам (яловичина)
- Сир - 300 грам

1. Для початку потрібно приготувати тісто. У глибоку миску надішліть теплу воду, трохи цукру і дріжджі.

2. Перемішайте і залиште на пару хвилин. Після всипте половину борошна.

3. Додайте сіль.

4. І трохи оливкового (або будь-якого іншого) масла.

5. Після всипте борошно. Можна додати також щіпку прованських трав. Замісити однорідне тісто. Викладіть в змазану олією форму і залиште в теплі.

6. Після першого підходу можна трохи обмять тісто, а потім дайте йому підійти ще раз. Якщо, натискаючи на тісто, слід залишається, значить тісто готове!

7. Підготуйте інші інгредієнти: вимийте і висушіть м'ясо, натріть на тертці сир.

8. Розкачайте тісто тонким шаром, викладіть його на деко (в залежності від розміру піци, ви можете поділити тісто на 2-3 частини). Щедро змастіть корж томатним соусом.

9. Присипте половиною сиру.

10. М'ясо наріжте дуже дрібними шматочками. Найкраще використовувати стейк.

11. Розподіліть м'ясо по поверхні.

12. Зверху присипте сиром, надішліть заготовку в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте, поки сир добре не розплавиться, а корж НЕ підсмажиться.

13. Ось така апетитна піца вийшла в результаті. Наріжте її порційними шматочками і подавайте до столу.