Пиріг з брокколі і вешенками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Оригінальний, але все ж досить простий рецепт пирога з брокколі і вешенками - для вас! Вийде смачна і ситна випічка, що з таким самим успіхом сподобається як фанатам правильної їжі, так і гурманам!
Рецепт приготування пирога з брокколі і вешенками - для вас! сподіваюся, вам він сподобається так само сильно, як і мені, адже це і смачне, і корисне блюдо, та ще й готується дуже швидко - півгодини запікається, і приблизно 15-20 хвилин готується, якщо ви поставите смажити гриби, а потім приступите до готування зеленого шару. Бажаю удачі! 
- Брокколі - 150 грам(1 велике "дерево" )
 - Гливи - 200 грам
 - Сир твердий - 50 грам
 - Тісто листкове - 400 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Горіхи кешью - 12-15 штук
 - Часник - 2 зубчики
 - Спеції - За смаком
 

1. Для початку брокколі потримаємо приблизно 5-10 хвилин в киплячій підсоленій воді. Потім перекладаємо в блендер і змішаємо з кешью, часником і спеціями до однорідності.

2. Тісто розкачати в пласт, а якщо форма дозволяє, формуємо ще й бортики. Викладаємо зелену масу і розрівнюємо її лопаткою.

3. Окремо обсмажити на олії гриби разом з цибулею і спеціями за смаком. Викладаємо поверх зеленого шару, і зверху рясно присипаємо тертим сиром.

4. Запікаємо пиріг в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно півгодини.

5. Готово! Приємного вам апетиту!