Пиріг з капустою в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пиріг - універсальне блюдо, яке можна успішно готувати як до приходу гостей, так і до повсякденного столу. Розповім вам, як приготувати пиріг з капустою в духовці. Вийде смачно!
Насправді такий пиріг приготувати зовсім нескладно. Рецепт простий і швидкий, з розряду "на швидку руку" . Тісто виходить ароматне і ніжне, начинка соковита, запахи манять домочадців на кухню. Вони не зможуть дочекатися, поки пиріг охолоне і його можна буде пробувати. Начинку необов'язково готувати разом з тестом. Капусту можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику. В такому випадку буквально за лічені хвилини ви зможете приготувати смачну домашню випічку як до приходу несподіваних гостей, так і до сімейного чаювання. Начинка для пирога може бути найрізноманітніша, у мене сьогодні тушкована капуста. Молоко в рецепті завжди можна замінити на кефір, інгредієнти доступні, пробуйте! 
- Молоко - 1 Склянка
 - Яйце - 4 штуки
 - Сода - 0, 5 чайних ложки
 - Борошно - 12 Ст. Ложок (з гіркою)
 - Капуста - 500 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Сир - 50 грам
 - Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Кунжут - За смаком
 












