Пишні і м'які оладки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви боїтеся готувати оладки, обов'язково подивіться цей рецепт, адже тут ви дізнаєтеся, як приготувати пишні і м'які оладки, які точно вийдуть і порадують своїм смаком кожну господиню!
Напевно, кожен з нас пам'ятає запах свіжоспечених оладок зі свого дитинства. Багато напевно знають, як приготувати такі оладки будинку. Виходять вони дуже пишні, ніжні і м'які завдяки збитим білкам і соді. Рекомендую додати в тісто трохи ванільного цукру для більш солодкого аромату. Подавати такі оладки краще всього з джемом або варенням, також їх можна полити розтопленим шоколадом. За бажанням ви можете додати в тісто родзинки, вийде дуже смачно! 
- Кисле молоко або кефір - 250 грам
 - Яйце - 2 штуки
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - 1 щіпка
 - Сода - 1/2 чайних ложки
 - Масло рослинне для смаження - 30-40 грам
 - Борошно - 4-5 склянок
 

1. Приготуйте тісто: відокремте білки від жовтків і збийте до стійких піків, починаючи збивати на невеликій швидкості, поступово її збільшуючи. В процесі невеликими порціями додавайте цукор.

2. Кисле молоко підсолити, додайте жовтки, перемішайте віночком і додайте соду. Далі додайте просіяне через сито борошно. Тісто має вийти досить густим.

3. Додайте збиті білки, знову добре перемішайте за допомогою лопатки. Накрийте його і дайте тісту постояти близько 30 хвилин.

4. Випікайте оладки на підігрітому рослинному маслі з обох боків до золотистого кольору. Смачного!