Рецепт Рагу м'ясне асорті фото

Рагу м'ясне асорті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви

Дуже просте, смачне, ситне блюдо. Спробувавши його один раз - тепер готую постійно.

Кількість порцій: 3
  • М'ясо - 350 грам
  • Мисливські ковбаски - 200 грам
  • Курячі сердечка - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Томатна паста - 120 грам
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Бальзамічний укусус - 30 мілілітрів
  • Спеції - За смаком (сіль, перець)
рагу м'ясне асорті - фото крок 1
М'ясо промити, нарізати кубиками
рагу м'ясне асорті - фото крок 2
Курячі сердечка за бажанням очистити від судин, промити
рагу м'ясне асорті - фото крок 3
Цибулю і моркву нарізати кубиками,
рагу м'ясне асорті - фото крок 4
Ковбаски нарізати невеликими шматочками всі інгредієнти змішати, додати томатну пасту, соєвий соус, бальзамічний оцет, сіль і спеції за смаком. Залишити маринуватися на 20 хвилин.
рагу м'ясне асорті - фото крок 5
Потім все викласти в сотейник, закрити кришку і тушкувати на середньому вогні 1 час.
Смачного!

Схожі рецепти