Рагу м'ясне асорті
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте, смачне, ситне блюдо. Спробувавши його один раз - тепер готую постійно.
Кількість порцій: 3
- М'ясо - 350 грам
- Мисливські ковбаски - 200 грам
- Курячі сердечка - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатна паста - 120 грам
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Бальзамічний укусус - 30 мілілітрів
- Спеції - За смаком (сіль, перець)

М'ясо промити, нарізати кубиками

Курячі сердечка за бажанням очистити від судин, промити

Цибулю і моркву нарізати кубиками,

Ковбаски нарізати невеликими шматочками всі інгредієнти змішати, додати томатну пасту, соєвий соус, бальзамічний оцет, сіль і спеції за смаком. Залишити маринуватися на 20 хвилин.

Потім все викласти в сотейник, закрити кришку і тушкувати на середньому вогні 1 час.
Смачного!
Смачного!