Рис з куркою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Рис з куркою і овочами - дуже просте в приготування блюдо, яке добре подавати і свіжоприготовленим, і розігрітим в мікрохвильовці. Я зазвичай беру це блюдо на роботу, розігріваю і їм - смачно!
Рис з куркою і овочами - дуже практичне, на мій погляд, страва. По перше, його досить просто і швидко готувати - буквально півгодини, не більше того, і ніяких складних кулінарних шедеврів - блюдо готується в одній сковороді. По-друге, блюдо добре підходить для тих випадків, коли у вас залишився невикористаний відварений рис - ви можете його з успіхом використовувати в приготуванні цієї страви. По-третє, інгредієнти досить прості, а якщо якогось з них у вас немає - можна запросто замінити чимось схожим. По-четверте, рис з куркою і овочами - одне з тих страв, яке не втрачає смакових якостей, якщо подавати його не свіжі, а розігрітим в мікрохвильовці. Коротше, переваг у цієї страви дуже багато. А, найголовніше забув - воно ще й дуже смачне Я люблю гостре, тому додаю побільше гострого меленого перцю. Отже, досить вступу - все інше вам розповість рецепт рису з куркою і овочами! Удачі в приготуванні!
- Куряча грудка - 1 штука
- Перець болгарський - 1/2 штуки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Рис відварний - 2 склянки
- Помідори - 2 штуки
- Спеції - - За смаком (мелений червоний перець, орегано, кмин)
- Сіль, перець - - За смаком













