Рулети з сиром і перцем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочете навчитися робити таку апетитну і ароматну випічку? Тоді записуйте рецепт, як приготувати рулети з сиром і перцем. Тісто для них роблю самостійно, але можна купити вже готове.
Використовуйте будь-який тісто: дріжджове, postnoe, листкове. Можна використовувати різні варіації начинки: солодкий перець і вершковий сир, солоний сир і гострий перець. Зробити такий рулет не важко, а якщо ви використовуєте покупне тісто, тоді вийде ще й дуже швидко. Подавайте такі рулети трохи теплими.
- Молоко - 0, 5 склянки
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Сухі швидкодіючі дріжджі - 2 чайних ложки
 - Борошно - 285 грам
 - Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Яйця - 2 штуки
 - Чеддер - 240 грам
 - Маринований халапеньйо - 120 грам
 

1. Підігрійте молоко, розмішайте в ньому цукор, дріжджі і 1/3 склянки борошна. Накрийте суміш рушником і залиште, щоб суміш подвоїлася в розмірі. У чаші міксера збийте вершкове масло з сіллю, додайте по одному курячі яйця. Додайте в чашу опару і потроху всипте борошно.

2. М'яке і еластичне тісто розкачати в пласт, посипте тертим сиром і маринованим перцем, порізаним тонко.

3. Сверре шар тіста ruletom, розріжте його на 3 рівні частини.

4. Кожну частину розріжте ще на 3 шматочка, вийде 9 рулетка. Викладіть їх у змащену вершковим маслом форму. Накрийте вологим рушником і залиште на 45-60 хвилин.

5. Надішліть форму в розігрітий до 170 градусів духовку, випікайте 30-40 хвилин, до утворення золотистої скоринки.

6. Готові рулети дістаньте з духовки і викладіть з форми, розірвіть їх руками і їжте теплими.