Рецепт Салат «футбол» фото

Салат «футбол»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти, Тунець
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На святковий стіл
Салати

Чудовий футбольний салат припаде до смаку не тільки шанувальникам цього популярного виду спорту, але і його оточуючим! Актуальне блюдо до чемпіонату світу. Порадуйте уболівальників!

Як ви зрозуміли, в цьому салатик головне - це оформлення. В принципі, інгредієнти в самому салаті можете змінювати за смаком, але для прикраси використовуйте тертий білок і подрібнені маслини.

  • Банку консервованого тунця в маслі - 2 штуки (або сайра, горбуші. 1 банку = 180 г)
  • Варена картопля - 400 грам
  • Помідори - 350 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Лук-пориста - 1 штука (або 2 цибулини ріпчастої)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Майонез - 5-7 Ст. Ложок
  • Білок - 3 штуки
  • Маслини - 15-20 штук
  • Зелень - 50 грам
1
Злити масло з банок з тунцем, а саму рибу розім'яти виделкою.
2
Помідори необхідно нарізати невеликими кубиками, а картопля спочатку очистити, а потім так само нарізати кубиками.
3
Яйця натерти на крупній тертці, а цибуля порей нарізати півкільцями.
4
Змішати всі інгредієнти, посолити і заправити майонезом.
5
Викласти салат гіркою і обсипати дрібно нарізаними білками.
6
Маслини дрібно нарізати і викласти у вигляді п'ятикутників. Посипати м'яч по колу дрібно нарізаною зеленню.

Схожі рецепти