Салат «хрустик» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей салат я спробувала в гостях і закохалася в нього, простіше салату я не бачила з приготування.
Квасоля, кукурудзу беремо консервовану. Зливаємо сік з банок.
Часник очищаємо і подрібнюємо.
Всі інгредієнти поміщаємо в салатник: кукурудзу, квасоля, часник, сухарики і заправляємо майонезом.
Салат готовий.
Відразу ж подаємо до столу.
- Квасоля червона - 200 грам
 - Кукурудза - 200 грам
 - Сухарики - 100 грам(Кириешки лучше по острее)
 - Часник - 3 зубчики
 - Майонез - 100 грам
 
Квасоля, кукурудзу беремо консервовану. Зливаємо сік з банок.
Часник очищаємо і подрібнюємо.
Всі інгредієнти поміщаємо в салатник: кукурудзу, квасоля, часник, сухарики і заправляємо майонезом.
Салат готовий.
Відразу ж подаємо до столу.
 
                        
                        
                    Часник очищаємо і подрібнюємо.
Всі інгредієнти поміщаємо в салатник: кукурудзу, квасоля, часник, сухарики і заправляємо майонезом.
Салат готовий.
Відразу ж подаємо до столу.