Салат «улюбленому татові»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "улюбленого тата" я роблю з вареним м'ясом і маринованими грибами. Готується просто, виходить смачно. Спробуйте.
Вперше салат "улюбленого тата" я зробила на 23 лютого, в день захисника вітчизни. Ми чекали тата з роботи з щедро накритим столом. Я знайшла цей безіменний на той момент салатик в інтернеті і приготувала. Папа був задоволений. Тому, я вирішила дати салату відповідну назву. Так і народився салат "улюбленого тата" . Смачного.
- Варене м'ясо - 150 грам (може бути будь-яке м'ясо. Я взяла яловичину.)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Оцет 6% - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 3 штуки (розділіть їх на два шари.)
- Мариновані гриби - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Майонез - 50 грам
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком

Отже, приступимо. Поставте в каструлю варитися яйця і моркву. Ріпчасту цибулю почистіть, наріжте, викладіть в чашку і замаринуйте. Залийте оцтом, додайте сіль і цукор. Ми залишаємо на 15 хвилин.

Салат "улюбленого тата" листковий. Перший шар - це відварне м'ясо. Наріжте його маленькими шматочками і викладіть на дно салатниці.

Наступні шар - маринована цибуля. Змастіть майонезом.

Яйця і моркву зварилися. Яйця натираємо на дрібній тертці прямо в салатницю.

Поверз яєць йдуть гриби, дрібно нарізані.

Тепер натераем на крупній тертці моркву.

Зверху йде ще одне яйце. Прикрашаємо петрушкою. Салат "улюбленого тата" готовий!