Салат «вечірка» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Який салат приготувати для вечірки? По-перше смачний, по-друге простий і доступний, а по-третє симпатичний. Пропоную один з варіантів, Котрий, сподіваюся, вам сподобається.
Інгредієнти для салату можна коригувати на свій смак. Наприклад, використовувати шпинат або салат айсберг, замість салатного листя, болгарський перець можна замінити помідорами чері. Вибирайте самі і імпровізують! 
- Листя салату - 1 пучок
 - Яйця - 2 штуки
 - Кукурудза консервована - 200 грам
 - Перець болгарський - 1 частина
 - Стебло селери - 1 штука
 - Часник - 1 зубчик
 - Крем - 4-5 Ст. Ложок
 - Гірчичний - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 1 щіпка
 - Чорний перець - 1 щіпка
 

Підготуємо інгредієнти.

Листя салату моєму, просушуємо, розриваємо на шматочки і викладаємо на блюдо.

Варені яйця ріжемо і висипаємо на салат.

Додаємо болгарський перець нарізаний тонкими шматочками.

Зверху висипаємо кукурудзу.

Стебло селери ріжемо тонко і додаємо в салат.

Для заправки з'єднуємо сметану, гірчицю, пропущений через прес часник і сіль. Перемішуємо.

Салат поливаємо заправкою і подаємо до столу. Смачного!