Салат з капусти з яловичиною 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пропоную рецепт дуже смачного м'ясного салату. Овочі чудово поєднуються з відвареної яловичиною, салат виходить ситний, але не важкий. Оливкова олія, часник і перець наповнюють його ароматом.
Яловичину відварюємо і охолоджуємо заздалегідь. Вибираємо м'ясо без жиру. Для салату використовуємо тільки листочки базиліка.
- Яловичина - 200 грам (відварна)
 - Капуста молода - 200 грам
 - Помідор - 1 штука
 - Часник - 1-2 зубчиків
 - Базилік - 1 пучок
 - Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
 - Сіль - 1 щіпка
 - Чорний перець - 1-2 Щепоток
 

Підготуємо інгредієнти.

Яловичину попередньо відварюємо до готовності. Для смаку додаємо сіль і лавровий лист.

Капусту тонко шаткуємо і висипаємо в миску.

Додаємо нарізаний помідор.

Яловичину тонко нарізаємо і висипаємо до овочів.

Листя базиліка ріжемо, часник пропускаємо через прес. Базилік і часник додаємо до решти інгредієнтів.

Заправляємо наш салат оливковою олією. Посипаємо сіллю, перцем і перемішуємо.

Салат з молодої капусти з яловичиною готовий. Смачного!