Салат з малиною
(покроковий рецепт з фото)
Цей яскравий і свіжий салат з малиною не залишить вас байдужими! Вишуканий смак додає поєднання руколи, мигдальних пелюсток і бальзамічного укусу.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати салат з малиною. Мигдальні пелюстки можна замінити на волоські або кедрові горіхи. Замість білого винного оцту можна використовувати лимонний сік або яблучний оцет. Готується елементарно просто, відмінно підійде для легкої вечері. Беріть рецепт на замітку!
- Малина - 100 грам
- Тофу - 100-150 грам
- Рукола - 80 грам
- Мигдальні пелюстки - 25 грам
- Білий винний оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Бальзамічний соус - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Тофу наріжте кубиками. Збризніть тофу білим винним оцтом, Залиште сіль і 10 хвилин.

Рукколлу помийте і обсушіть. Перекладіть в глибоку салатну миску.

Додайте тофу в тарілку.

Мигдальні пелюстки обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору. Додайте їх в миску.

Малину помийте, обсушити і перекладіть в тарілку.

Зверху полийте салат бальзамічним соусом.

Салат з малиною готовий, смачного!