Салат з пекінською капустою і грибами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Смачний, легкий і ніжний смак салату сподобається багатьом. Пекінська капуста, печериці, сир, петрушка і майонез - ідеальне поєднання! Він відмінно доповнить будь-які м'ясні страви.
Пекінська капуста і печериці відмінно доповнюють один одного. Салат виходить одночасно і легким, і ситним. Такий салат можна подати в загальній салатниці, а можна і порційно, наприклад, в tartalettes.
- Пекінська капуста - 300 грам
 - Печериці - 300 грам
 - Сир твердий - 50 грам
 - Петрушка - 1 Пучков
 - Майонез - За смаком
 

Насамперед обсмажте печериці. Остудіть.

Наріжте дрібно пекінську капусту.

Додайте обсмажені шампіньйони.

Додайте тертий сир і нарізану зелень.

Заправте салат майонезом і перемішайте.
Смачного!
Смачного!