Сендвіч-морозиво
(покроковий рецепт з фото)
З радістю розповім, як приготувати сендвіч-морозиво. Існує багато варіацій приготування такого морозива, тому кожен зможе вибрати відповідну.
Дуже часто використовують в якості основи тонкі вафлі, такі як для вафельного торта зі згущеним молоком. Зустрічаються варіанти з печива або бісквіта. Якщо випікаєте основу самостійно, її потрібно гарненько остудити, інакше морозиво розтане. Морозиво можна зробити самостійно або купити готове. Зробіть велику порцію і зберігайте в морозильній камері.
- Вершкове масло - 115 грам
- Цукор - 100 грам
- Яйця - 1 штука
- Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
- Борошно - 65 грам
- Какао - 25 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Морозиво - За смаком

1. Форму для випічки застеліть пергаментом або використовуйте силіконовий килимок.

2. Вершкове масло наріжте шматочками і викладіть в миску.

3. Розтопіть його в мікрохвильовій печі або на водяній бані.

4. У чашу міксера влийте розтоплене вершкове масло, до нього додайте цукор і збийте.

5. Введіть куряче яйце кімнатної температури і продовжуйте збивати.

6. Просійте борошно і введіть в чашу міксера.

7. Додайте ванільний екстракт і какао-порошок, гарненько перемішайте, приправити сіллю.

8. Вилийте тісто на пергамент і розрівняйте його тонким шаром.

9. Надішліть форму в розігрітий до 180 градусів духовку на 10 хвилин.

10. Готовий корж дістаньте з духовки і повністю остудіть перед використанням.

11. Розріжте корж на 2 частини поперек. Викладіть трохи розтануло морозиво на одну частину коржа і накрийте його другою частиною.

12. Оберніть все в плівку і відправте в морозильник на 2 години або на ніч.

13. Через необхідний час дістаньте морозиво і розріжте його гострим ножем і подавайте.